ÎNCEPUTUL LOLLIBONI

Face parte din grupul de firme Grande Gloria Production, ce este un grup multifuncțional dezvoltat, cu o experiență de peste 27 de ani, producător de produse alimentare si nealimentare, importator și distribuitor.  

Primul pas a fost reprezentat de dorința de a crea magie, de a produce, împacheta și oferi zâmbete dulci. Și, pornind de la experiența de producator, transformarea dorinței în realitate  a fost doar la doar un pas distanță.

Astfel, a luat naștere fabrica de zâmbete Lolliboni, care a crescut perfect în postura de producator de dulciuri si jucării cu bomboane și a cărei produse se regăsesc, astăzi, atât pe piața națională, cât și pe cea internațională.

DEZVOLTAREA LOLLIBONI

Ca în orice business de succes, echipa noastră analizează piața și dezvoltă în permanență proiecte noi, menite să ofere entuziasm și o paletă largă de beneficii.

Succesul nostru este rezultatul analizei continue a pieței și a atenției acordate așteptărilor consumatorilor nostri finali.

LOLLIBONI E-COMMERCE

Pornind de la sloganul Lolliboni, “Unde culorile sunt dulci!”, astăzi, Lolliboni a devenit mai mult decât un producator, punând astfel și bazele unui amplu proiect de vânzare online, cu un portofoliu variat de produse food si non food, numit Lolliboni Shop - “Unde prețurile sunt dulci!”.

Este o platformă comercială, cu produse pentru tine și casa ta,  prețuri avantajoase si  promoții, ce oferă diverse  game de produse alimentare și nealimentare:  65 % fiind produse din fabricile grupului nostru de firme , în timp ce diferența de 35% are sigla altor producatori.